2011. június 4., szombat

Drága *! 
nemfogom kiirni a neved.. a neved egy csillag lesz! :) (nemcsak azért, hogy mások értsék hogy rádirom, de még a nevedet se kiejteni, se leirni, se a gondolatomban nemérdemled meg, hogy ott legyen! :) )
ami volt, elmúlt!:) jóvolt, de ennyi volt! mondhatjuk ugy hogy könnyen jött könnyen ment, de az a rövid idő TÖKÉLETES volt! nem túlzok ezzel a szóval! 
de örülök hogy vége ennek is!! 
talán te ébresztettél rá arra, hogy milyenek a pasik.. de köszönöm hogy megmutattad :)
amit tettél nemvolt szép! :) még élek nembocsátom meg neked! :) 
SOHA többé nem akarlak látni.. ha látlak az utcán vagy bárhol.. nemtudnál a szemembe nézni! de én igen a tiedbe! és beleis mernék nézni! érdekelne hogy mit látnék benne! te ébresztettél fel, egyetlen egy szavadba nem került igaz, egy tett volt amiért most mindent leakarok zárni! és a múlt nélkül ami persze nemfog menni de milyen szépen is hangzik újrainditani mindent.. facebookon olvasva hogy te mit csinálálnál az élettedel akinél olvastam kivétel nélkül mindneki újrainditaná!! de miért? miért vagyunk ennyire felelötlenek és meggondolatlanok, nemgondolunk a késöbbiekre, oké hogy akkor az épp jó.. de az egész életedben nem egy pillanat van hanem rengeteg! és gondolj arra ami még rád vár! 
de vissza térve rád kedves * !! hogy belenézhessek a szép zöld szemedbe se éri meg hogy lássalak.. lehet, hogy az élet, a sors máshogy akarja! de én nem!! az MÚLT ez pedig a jelen!! és a múltat nem éri meg felkutatni! de tartozok egy köszönöttel, miattad leszek más ember! :) hitted volna, hogy jól döntöttél?!:) mert még énsem akkor! 
te voltál az egyik és a legfontosabb akit tiszta szivől szerettem! múlt időben! mert most gyűlöllek! :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése